Carte de oaspeţi

Carte de oaspeţi este dedicată oaspeţilor acestui site, fiind un loc în care ne puteţi împărtăşi impresiile dumneavoastră.

Mesajele voastre

rigreeNug din Krk Data : 27.03.2012

:)

anonim din Nades Data : 24.03.2012

Frumos macar atat sa fie frumos ....

marius din bucuresti Data : 27.02.2011

da foarte frumos site felicitari aveti un site superb

Mircea Pauseniuc din Farcasa - Maramures Data : 23.11.2010

Salutari cetatenilor com Nades. Va invit sa vizitati si site-ul www.farcasa-maramures.ro

Gabber Oana din Nurnberg Data : 27.10.2010

Sunt bucuroasa si totodata mandra ca m-am nascut si copilarit in acest sat si de aceea revin cu placere de fiecare data la casa parinteasca.Respect celor care se implica in activitatea comunei si mult succes in continuare.

cetateanul"GOGU" din ETER Data : 27.10.2010

Cred ca intentiile sint bune.In schimb, calitatea formei in care sint exprimate unele informatii mai trebuie imbunatatita.Mai acordam credit pentru ca merita sa beneficieze de aceasta facilitate.Succes in continuare echipei primariei !

IOAN KISS din Sighisoara Data : 19.08.2010

foarte frumos,nota 10

Ratiu Nicolae din Bucuresti Data : 12.07.2010

Este foarte frumos in aceast sat pe nume tigmandru dar si in acelas timp miar placea sa se tina obiceiurile acestui judet sau acestui sat cum ar fi roata focului din ani 1964 atunci cand in acest sat sasi au tinut rotile aprinse pe diferite tragace si le tine pana dimineata dupa care se ducea pe ulitele satului si multe altele.Am facut scoala generala Ion chinezul chiar in jud mures si am invatat liba maghiara engleza romana si ceha dupa care am inceput sa fac liceul cronos de economist pintre care si academia de managment in afaceri si mias dori sa reabilitam situatia sociala din Satul tigmandru si pipea pe care am vazuto timp de 3 luni mi sa parut destul de dezabordare legat de situatia sociala din acest sat. Cu stima si respect Ratiu Nicolae pentru mai multe informati ne puteti contacta pe oglinda.television@hotmail.com

sebastian din tirgu-mures Data : 29.06.2010

Feliciari ! Aveti un site extraordinar! Plim de informatii utile si la indemana!

muntean din tg mures Data : 25.06.2010

ferlicitari pentru site